Sunați acum specialiștii noștri!

Politica de confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC CARPATOUR SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in continuare, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este inregistrarea si transferul datelor personale ale clientilor pentru:

» a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat, de a va furniza servicii suplimentare, de a incheia doocumentele fiscale necesare;
» a va inscrie in programul de fidelizare CARPATOUR;
» a va transmite oferte, mesaje publicitare si de marketing;
» a va informa prin posta si telefonic, prin SMS sau orice alte mijloace electronice de comunicare, cu privire la promotiile initiate de SC CARPATOUR SRL sau de firmele partenere.
» a ne asigura ca pagina web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;

De asemenea, mentionam ca SC CARPATOUR SRL nu poate utiliza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in alte scopuri decat cele specificate mai sus, exceptand cazul in care se precizeaza expres si in scris acel scop, si pentru care s-a primit acordul dvs. in prealabil.

Va rugam sa furnizati datele cu caracter personal pentru tinerea evidentei pasagerilor, inregistrarii acestor date in scopuri de securitate sau in scopuri de informare cu privire la modificarile intervenite in cadrul serviciului pentru care datele expediate au fost solicitate, precum si in scopuri de reclama, marketing si publicitate.

Datele cu caracter personal inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorul SC CARPATOUR SRL si sunt comunicate numai autoritatilor statului si/sau utilizatorilor stabiliti de SC CARPATOUR SRL

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu cele mai noi oferte.