Sunați acum specialiștii noștri!
Rezervă cu încredere!

Suntem asiguraţi
pentru protecţia ta financiară.
Noutăţi

Bilete de avion, cel mai bun preţ

Contactează agenţii noştri ticketing pentru cele mai bune oferte de zbor:

0731 60 60 88Recomandări Carpatour

Circuite cu ghid triunghi verde CIRCUITE AFRICA

Circuit Maroc, 8 zile, zbor inclus, plecare 20.10

Casablanca, Essaouira, Marrakesh, Fes, Volubilis, Meknes si Rabat

Hotel KENZI BASMA steasteasteastea
Hotel ATLAS ESSAOUIRA & SPA steasteasteasteastea
Hotel ADAM PARK steasteasteasteastea
Durata: 8 zile
Perioada: 20.10.2017 - 28.10.2017
1059 €
Servicii incluse:
• 7 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE la hoteluri 4* si 5*
• Zbor Turkish Airlines OTP-IST-CMN-retur
• Transfer grup aeroport-hotel-aeroport
• Tururi si intrari specificate in program
• Asistenta turistica in limba romana
• Taxe Aeroport 290 /persoana
• Bonus! Asigurare Medicala si STORNO

Preturile nu includ:
• Cheltuielile personale
• Bacsis 25€/persoana
• Excursiile optionale mentionate in program cu tarif de persoana
• Bauturile la mese si din minibar, la hotel

Descriere Program:

Ziua 1 Bucuresti - via Istanbul - Casablanca
Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei Cocktail Holidays la ora 04.00 dimineata si imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1042 cu decolare la 06.10 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul, trecere prin zona de tranzit a aeroportului din Istanbul pentru imbarcare la cursa TK617 si decolare la ora 10.50 spre Casablanca. Sosire la Casablanca la ora 13.05  local. Turul orasului Casablanca, capitala economica a Marocului, oras fascinant cu bulevarde largi si bijuterii arhitecturale in stil art deco si maur, un decor mediteranean pe coasta Oceanului Atlantic. Se trece prin Piata Centrala, Cartierul Habous, Catedrala Notre Damme Lourdes, Piata Mohamed al V-lea, Piata Natiunilor Unite. Optional, intrare la Mosheea Hassan al II-lea – biletul in valoare de  12 €/persoana se achita la fata locului. Cina si cazare hotel 4*+ in Casablanca.

Ziua 2 Casablanca – El Jadida – Safi – Essaouira (350 km) 
Mic dejun. Plecare spre renumita localitate boema marocana la Oceanul Atlantic – Essaouira, vechiul Mogador (denumirea portugheza), aflata in patrimoniul UNESCO. Se face un scurt popas pentru masa de pranz (neinclusa in prêt) la Safi - renumita localitate pe malul Atlanticului pentru sardelele gustoase si productia de vase de lut traditionale. Essaouira a devenit foarte cunoscuta in anul 1949, cand Orson Welles a ales-o ca loc de filmare a ecranizarii Othello, iar in anii ’60-’70, strazile cu parfum mediteranean i-au inspirat pe muzicieni ca Jimmy Hendrix sau Cat Stevens. Cina si cazare hotel 5* in Essaouira pe malul Oceanului Atlantic.

Ziua 3 Essaouira - Marrakesh (180 km)
Mic dejun. Dupa un scurt tur al Fortaretei Mogador se pleaca din Essaouira spre Marrakesh, cu o oprire la o cooperativa de productie a uleiului si cosmeticelor din ulei de argan. Incepe descoperirea « Perlei Sudului » - Marrakesh. Cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh. Optional, participare la spectacol traditional la CHEZ ALI, pentru a intra in atmosfera traditionala si unica.

Ziua 4 Marrakesh
Mic dejun. O zi dedicata vizitarii orasului Marrakesh, fondat in sec. al XI-lea. In cursul diminetii se viziteaza Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, Cimitirul Saadien, Gradina Menara- plantatia de maslini  si Palatul Bahia. Timp liber pentru servirea optionala a pranzului. Dupa-amiaza se viziteaza Souk-ul si antica Medina cu faimoasa piata Djemaa El Fna. Cina si cazare la hotel 5*
in Marrakesh.

Ziua 5 Marrakesh - Fes – (400 km)
Mic dejun. Plecare spre Fes, unde se va face o pauza pentru servirea optionala a pranzului. Se continua drumul spre Ifrane (mica Elvetie a Marocului),  Azrou si Khenifra. Sosire in  Fes seara, pentru cina si cazare la hotel 5* Fes.

Ziua 6 Fes – nou si vechi in “Orasul Albastru”
Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fes – cel mai vechi centru cultural si spiritual al Marocului. Se exploreaza orasul pe drumul Medinei si al Souk-ului, unde mestesugarii lucreaza inca cu tehnici traditionale, mai ales pentru prelucrarea si vopsirea pielii. Se continua vizita cu Moscheea Karaouine si Medersa Bou Inania- exemplificare a artei arhitecturale islamice. Dupa pauza de pranz,
pentru care reprezentantul agentiei va va propune varianta servirii optionale, se viziteaza Fes El Jedid si exteriorul Palatului Regal cu cele sapte  porti. Cina si cazare la hotel 5* in Fes.

Ziua 7 Fes – Volubilis - Meknes – Rabat - Casablanca (300 km) 
Mic dejun. Plecare spre Meknes via Volubilis- sit roman faimos prin mozaicurile sale si  Moscheea Moulay Idriss- inchinata intemeietorului orasului Fes. Turul in Meknes- Versailles-ul marocan,  include Poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de aparare, El Hedim, mormantul lui Moulay Ismail si Medina. Drumul spre Casablanca include un popas cu o scurta vizita a orasului Rabat – capitala administrativa a Marocului cu vizita la Mausoleul Mohamed al V-lea si Hassan al II-lea, exteriorul Palatului Regal, Kasbagh din Oudayas si Medina. Seara, cina si cazare la hotel 4*+ in Casablanca.

Ziua 8 Casablanca – via Istanbul – Bucuresti
Mic dejun. Transfer in cursul diminetii de la hotel la Aeroportul Mohamed al V-lea din Casablanca. Imbarcare la cursa TURKISH AIRLINES TK618 cu decolare la ora locala 15.30 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 22.05 local, trecere prin tranzit in aeroportul din Istanbul si imbarcare la cursa TK1041.

Ziua 9 Istanbul – Bucuresti
Decolare la ora locala 00.05 spre Bucuresti Aterizare pe Aeroportul Otopeni-Henri Coanda la ora locala 01.25.


11co05


Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos şi vă vom contacta in cel mai scut timp posibil.

Nume:
Telefon:
Email:
Oras:

Alte informatii:
Scrie in casuta cifrele din imagine:
  

Alte oferte care te-ar putea interesa:

Perioada călătoriei: 29.12 - 07.01
bonus Viziteaza Marocul la cele mai mici tarife
de la
1259 €

Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu cele mai noi oferte.

 

 Numele tau:
Email-ul prietenului: