Sunați acum specialiștii noștri!

Despre noi

Ce ne recomandă

Carpatour adauga valoare experientei tale turistice. Pe langa asigurarea confortului calatoriei, relatiile noastre pe termen lung cu parteneri din domeniu iti confera siguranta unei vacante reusite.

Calatoriile Carpatour acopera cele 7 continente, de la o minivacanta intr-o capitala europeana pana la un safari african sau o croaziera inspre Polul Sud.

Profesionalismul nostru se reflecta in fiecare aspect al planificarii calatoriei tale: avem experienta atat in destinatiile dedicate turismului de masa, cat si in cele deditacate turistilor activi care vor sa descopere istorie, cultura, sporturi extreme sau sa ajunga in locuri greu de atins.

Astazi Carpatour are o retea extinsa de parteneriate in domeniul turismului si nu se limiteaza la vanzarea pe plan local. Clientii provin din orice parte a tarii, sunt corporatii, firme sau persoane fizice si stiu ca se pot baza pe serviciile personalizate oferite de membri Carpatour.


Istoria noastră

Infiintata in 2001, Carpatour are la temelie dorinta unui intreprinzator de a-si pune studiile si experienta in slujba serviciilor turistice din Romania: studii de Marketing Communication la London Business College, Master of Business Administration la o universitate din Londra, curs IATA Foundation Montreal.

In martie 2002 s-a deschis primul birou din Brasov, in zona centrului vechi. La inceput s-a pus accent pe dezvoltarea departamentului de Incoming prin participarea la targuri internationale, oferind produse personalizate pietelor externe. Cu timpul Carpatour a castigat teren pe zona de Outgoing, prin alegerea si dezvoltarea unor servicii potrivite pentru piata locala.


Acreditări și diplome

Membru acreditat IATA si membru ANAT.
REPREZENTANT IN ROMANIA AL PRESTIGIOASELOR LINII DE CROAZIERA.
Partener acreditat al Dertour, Mayers si ADAC, turoperatori germani.

Diploma Tineri Manageri de Succes acordata de Camera de Comert.
Topul National al Firmelor Private
TOP CAMERA DE COMERT - LOCUL II, 2014


Polița de asigurare

Certificat de înregistrare

Licență de turism
     

 Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu cele mai noi oferte.