Sunați acum specialiștii noștri!

OFERTE BILETE AVION

Contactează agenţii noştri ticketing pentru cele mai bune oferte de zbor:
+40 734 849 589
Bilete avion, Bilete avion ieftine, Bilete avion Low Cost, Bilete avion Economy, Bilete avion Business Class. Iti oferim o calatorie flexibila cu cele mai bune oferte de zbor. Ai libertatea sa iti alegi fiecare element al vacantei tale, pornind de la biletul de avion la un tarif excelent!

Avion + Hotel

Alege un pachet Carpatour avion + hotel si te poti bucura de o calatorie pe cont propriu cu zbor si cazare incluse. Mai multe zile la destinatie, pentru un pret mai mic!

Condiţii generale de rezervare – vânzare a biletelor de avion de către Carpatour

S.C. CARPATOUR S.R.L.  este o AGENŢIE DE TURISM care are în obiectul de activitate rezervări – vânzări de bilete de avion pentru zboruri interne şi internaţionale, direct sau prin intermediari

În vederea îndeplinirii acestui capitol de servicii din obiectul sau de activitate, societatea este autorizată de către companiile aeriene care efectuează zborurile; ea acţionează numai ca intermediar al acestor companii şi se supune regulilor şi restricţiilor comerciale impuse de către companiile aeriene, în calitate de Agent direct.

În continuare, vom denumi pe scurt : Societatea Comercială - AGENŢIA Compania aeriană - COMPANIA
Clientul care rezerva şi / sau cumpăra biletul de avion - PASAGERUL
Documentul în baza căruia se efectuează zborul - BILETUL DE AVION

Rezervarea – vânzarea biletelor de avion se face în următoarele condiţii:

I. REZERVĂRI DE LOCURI
1.1.    Rezervările de locuri pentru zboruri se fac cu ajutorul sistemelor computerizate de rezervări, care permit accesul agenţiei la baza de date a companiei şi rezervarea efectiva a locurilor pentru o anumită cursa în favoarea
potenţialilor pasageri.
1.2.    Odată cu efectuarea rezervării, pasagerul va primi de la agenţie informaţii referitoare la preţul zborului (valabil la data rezervării), precum şi informaţiile referitoare la condiţii, restricţii şi reguli aplicabile biletului de avion ce poate fi cumpărat în baza respectivei rezervări.
1.3.    Condiţiile, regulile şi restricţiile aplicabile unui bilet de avion sunt cele dictate de compania aeriana, de alţi factori (de ex. obligaţia deţinerii vizei) independenţi de voinţa agenţiei, precum şi de politica de servicii a Agenţiei. Aceste reguli, precum şi preţul biletului de avion, se pot modifica, prin voinţa celor ce le-au impus,   fără ca Agenţia sa poată fi făcută în vreun fel răspunzătoare.
1.4.    Activitatea de rezervarea a locurilor poate fi supusă de către Agenţie unor tarife care vor fi aduse la cunoştinţa
Clientului

II. EMITEREA BILETELOR DE AVION. MODALITATI DE PLATA.
2.1.    Emiterea biletelor de  avion rezervate şi  plata  acestora se  fac  conform condiţiilor impuse  de  către  fiecare
Companie Aeriana în parte. Pasagerul are obligaţia sa se informeze despre termenul până la care rezervarea sa este valabila şi sa se prezinte în termen pentru achitarea biletului, respectiv sa comande emiterea biletului, pentru a intra în posesia acestuia. Termenele pot fi schimbate oricând de Compania Aeriana, situaţie în care Agenţia va anunţa pasagerul despre modificare, fără a putea fi insa făcuta răspunzătoare în vreun fel de către acesta pentru cele survenite. De asemenea Agenţia nu poate fi făcuta răspunzătoare pentru o eventuala anulare a rezervării de către Compania Aeriana prin sistemul de rezervări.
2.2.    Orice obligaţie a Agenţiei ce derivă din prezentul contract faţă de pasager se naşte numai în momentul în care pasagerul a  intrat în posesia acestuia. Înainte de a  intra in posesia biletului, pasagerul are obligaţia sa se informeze la agenţie despre toate condiţiile şi restricţiile aplicabile acelui bilet şi să citească prezentele condiţii generale, Agenţia nefiind ţinută de nici una din obligaţiile prezentului contract.
2.3.    Pasagerul poate plăti biletul de avion în lei (RON) sau în orice alta moneda acceptata de către Agenţie, la cursul de schimb BNR +2 % utilizat de agenţie în ziua respectiva.

III.        PRETURILE BILETELOR DE AVION.
3.1.    Preturile biletelor de avion comercializate prin agenţie sunt rezultanta unui sistem complex de tipuri de tarife (tarife contractuale, tarife publicate în sistemele centralizate de rezervări, tarife speciale, etc ) şi reguli tarifare aferente acestora, precum şi a politicii de tarife practicata de către Agenţie pentru Serviciile sale. În aceste condiţii, fiecare zbor în parte presupune calcularea de către agentul de ticketing al preţului aplicabil biletului de avion respectiv  Acelaşi zbor, cu aceeaşi companie, în aceleaşi condiţii de călătorie, poate genera preturi diferite data fiind multitudinea de preturi aplicabile de către Compania Aeriana biletelor de avion, acestea, ca şi regulile aplicabile lor, nu pot fi afişate sau publicate. De asemenea, informaţiile referitoare la reguli, care provin din comunicările scrise sau transmise computerizat de către Compania Aeriana, prin sistemele de rezervare centralizate sau direct la agenţie, au un caracter continuu, modificările pot fi permanente, drept pentru care ele nu pot fi traduse şi publicate în vreun înscris.
3.2.    Preturile de vânzare nu sunt neapărat înscrise pe biletele de avion. Preţurile de vânzare decurg din regulile de emitere a biletelor de avion stabilite de companie, singura în măsura sa conteste modul de înscriere al unui preţ pe un anumit bilet de avion.
3.3.    Pentru serviciile oferite Agenţia percepe Clientului tarife diferenţiate funcţie de activităţile specifice presupuse de acestea. Aceste tarife poarta denumirea generică de Tarife de Serviciu (TSF). Prin practicarea TSF pot apărea diferenţe intre preţul înscris pe bilet şi valoarea plătita de către Client.
3.4.    Agenţia practică următoarea Grilă Generală de Tarife de ServiciuAbonează-te la newsletter!
Fii la curent cu cele mai noi oferte.

 

 Numele tau:
Email-ul prietenului: